Веб дизайн сайту. Web дизайн Львів.

Опубликовано

Розробка web дизайну сайту – це непростий творчий процес, завдяки цьому процесу на виході клієнт отримує якісний результат, якій служить багатьом цілям:
1. Інтернет ресурс виконує іміджеву роль, створюючи образ компанії;

2. Допомагає більш ефективно представляти товари, послуги та інформацію на інтернет-ресурсі;

3. web design – це частина фірмового стилю, що служить для підвищення впізнаваності бренду компанії;

4. Дозволяє домогтися потрібного емоційного стану відвідувача і сформувати різні необхідні мотивації.

Створюючи веб сайт необхідно враховувати наступні моменти:

— Користувач повинен дізнаватися ваш інтернет ресурс: студія в даному випадку виступає в ролі «перекладача», що перетворює знайомі і зрозумілі для нього образи в «картинку» для інтернет сайту.

— Дизайн повинен бути розроблений так, щоб користувач завжди точно знав, що саме він робить зараз, де він перебуває і що може робити далі. Простіше кажучи, якщо у вас є цінна і важлива інформація, яку за статистикою бачать тільки кілька відсотків користувачів – отже, з дизайном (наприклад, навігацією) не все в порядку.

— Дизайн сайтів – це сфера, яка покликана допомогти користувачеві отримати потрібну інформацію на вашому інтернет-ресурсі з мінімальними втратами часу. Інформація не обов’язково може бути текстова або графічна: приміром, сінергічное об’єднання візуальних образів може вже в перші секунди передати відвідувачу сайту дані про те, що компанія працює в преміум-сегменті.

— Кращі сайти не тільки поєднує перераховані вище якості, але і володіє здатністю до масштабування. Це означає, що у разі потреби еволюції вашого ресурсу сайт буде підтримувати і нові бізнес-процеси, наприклад, після розміщення безлічі нових даних.
Як відомо, web-дизайн багато в чому визначає успішністьтого чи іншого ресурсу. Доля сайту залежить від того, наскільки він відповідає висунутим вимогам, тобто від того, наскільки у нього якісний дизайн. Хороший Інтернет-сайт повинен з перших секунд зацікавлювати користувача, розташовувати його до себе, щоб той з здивованим обличчям першовідкривача знову і знову клацав по посиланнях, відкриваючи один розділ за іншим. Але здивувати і зацікавити – це ще півсправи. Правильний веб-дизайн просто зобов’язаний враховувати ще й той факт, що сайт є представництвом, обличчям організації в мережі Інтернет, а, значить, дизайн будь-якого корпоративного сайту повинен зберігати властивий компанії фірмовий стиль і створювати у користувача повне враження про те, яке місце займає фірма на ринку, як вона себе позиціонує.

При всьому при цьому не можна забувати, що саме від дизайну безпосередньо залежить і такий показник, як usability ресурсу, тобто зручність навігації і зрозумілість структури. Це значить – візуальне оформлення має бути не лише гарним і оригінальним, але, до того ж, і функціональним, щоб клієнт не блукав поглядом по монітору в пошуках потрібної інформації.

Дизайн як точка диференціації

Наша студія пропонує вам такий дизайн, який дає конкретні конкурентні переваги перед іншими гравцями сфери. Наприклад, дизайн сайтів в нашій компанії може означати, що з десятків відвіданих конкурентів клієнту запам’ятається виключно ексклюзивний дизайн вашого інтернет ресурсу, або дизайн для сайту дозволить миттєво виділити його за кількох відкритих вікнах браузера за рахунок чіткого і добре зчитуваного сигналу, який покаже відвідувачу, що це – саме те, що він шукав.